Pardoseli Industriale

 • Sikafloor 266 CR –...

  395,38 RON
  Sikafloor®-266 CR – Sistem bicomponent de tip epoxidic, autonivelant, cu continut scazut de VOC (compusi organici volatili) Sikafloor®-266 CR VP este o acoperire din rasina epoxidica bicomponenta, cu degajare scazuta de gaze, autonivelanta, colorata. Domenii de utilizare: – Conceput special pentru utilizarea in mediu de camere curate, in care continutul scazut de VOC este obligatoriu. – De asemenea, este adecvat traficului greu din industrie, precum industria automobilelor, farmaceutica, magazine si depozite.
 • Sikafloor Pronto...

  26,28 RON
  SIKAFLOOR PRONTO HARDENER UTILIZARE Intaritor pentru rasinile din gama Pronto. AMBALAJ Bidon 0,1 kg  
 • Sikafloor 300 N UV...

  713,80 RON
  Sikafloor®-300 N UV Elastic – Rasina poliuretanica bicomponenta pentru pardoseli Rasina poliuretanica alifatica PUR, bicomponenta, autonivelanta, elastica, proprietati antifonice, fara solventi, colorata, certificata CSM. Se foloseste in componenta sistemelor Sika ComfortFloor Decorative si Sika ComfortFloor Decorative Pro, pentru pardoseli decorative in spitale, centre comerciale, magazine, birouri si cladiri particulare.  
 • Sika Level 100 – Sapa...

  104,22 RON
  Sapa autonivelanta Sika Level-100 Sika Leve-100 este o sapa autonivelanta cu intarire rapida ,monocomponenta, modificata polimeric, pompabila, pentru obtinerea rapida a unor suprafete plane si netede in vederea aplicarii ulterioare a finisajului de pardoseala. Sika Level – 100 poate fii aplicata manual sau mecanic in grosimi cuprinse intre 2 – 10 mm, inainte de aplicarea pardoselilor din placi ceramice sau piatra, linoleu, mocheta textila sau din PVC, parchet, etc. Autonivelanta pentru suprafete mari si mici. Utilizari tipice in spatii comerciale, rezidentiale si chiar particulare, etc. Compensarea denivelarilor pana la 30 mm se poate face prin adaugarea de nisip cu granulatia 0 – 4 mm pana la 30% din greutate.
 • Sikafloor 81 EpoCem –...

  260,71 RON
  Sikafloor®-81 EpoCem® – Mortar epoxidic cimentos, tricomponent, pentru sape autonivelante de 1.5 – 3mm Este un mortar epoxidic cimentos modificat, cu textura fina, tricomponent, pentru sape autonivelante de pardoseli, aplicate in straturi subtiri de 1.5 – 3 mm. Domenii de utilizare: Ca bariera temporara impotriva umiditatii (TMB) (min. 2 mm grosime) sub pardoseli din rasini epoxidice, poliuretanice si PMMA, pe straturi suport cu umiditate mare, chiar beton verde (dupa 3 zile de la turnare). Umplut cu nisip cuartos, ca mortar de umplutura si reparatii: Sub sape/ acoperiri de pardoseli epoxidice, poliuretanice si din PMMA Proiectat pentru utilizarea pe suporturi cimentoase. * Vedeti Note despre aplicare/ limitari in Fisa Tehnica.  
 • Sikafloor 3 QuartzTop...

  34,51 RON
  Sikafloor®-3 QuartzTop – Durificator de pardoseala, mineral, colorat Este un amestec mineral colorat si uscat, monocomponent, care contine ciment, agregate minerale de cuart selectionat, aditivi si pigmenti, destinat acoperirii suprafetelor din beton proaspat turnat.Intrebuintari: – Sikafloor®-3 QuartzTop asigura un invelis din amestec mineral uscat foarte dur pentru pardoseli monolitice. Cand este imprastiat si finisat cu elicopterul de nivelat, pe pardoselile de beton proaspat turnat, formeaza o suprafata colorata extrem de rezistenta la uzura, neteda si densa. – Se intrebuinteaza la depozite, fabrici, mall-uri, zone publice, restaurante si muzee. Culoare –  Gri. Alte culori la cerere. vanzari@sika.store.ro  
 • Sikafloor 15 Pronto –...

  302,76 RON
  Sikafloor®-15 Pronto – Sapa autonivelanta si mortar de nivelare, tricomponenta, pe baza de rasini acrilice reactive Este o sapa autonivelanta flexibila, cu intarire rapida, tricomponenta, bazata pe rasini acrilice reactive, pentru sistemul modular Sikafloor®- Pronto si mai poate fi folosit ca liant pentru mortarele de nivelare. Domenii de utilizare: – Ca sistem cu intarire rapida pentru invelisuri elastice rezistente atat mecanic cat si chimic, cu grosimea stratului de 3-4 mm - Potrivit in mod special in industria alimentara - Pentru acoperirea rapida a rampelor de deservire cat si pentru suprafete aflate la exterior - Se pot obtine suprafete antiderapante si multicolore prin imprastierea in exces a nisipului cuartos sau a nisipului cuartos colorat
 • Sikafloor 21 N PurCem...

  498,81 RON
  Sikafloor®-21N PurCem® – Sapa poliuretanica pentru incarcari medii si grele Este o sapa colorata poliuretanica cimentos modificata, pe baza de apa, tricomponenta, cu proprietati autonivelante, de rezistenta medie pana la mare, avand in compozitie ciment si agregate. Are o suprafata texturata din agregate, neteda, usor de curatat si estetica, prevazuta pentru rezistenta la alunecare medie si este tipic aplicata la grosime de 4,5 pana la 6 mm. Domenii de utilizare:  – Fabrici de procesare alimente, zone de prelucrare umede sau uscate, congelatoare sau frigidere, zone cu soc termic, din industria alimentara si a bauturilor – Hale de productie din industria chimica – Laboratoare, ateliere.
 • Sikafloor 16 Pronto –...

  308,31 RON
  Sikafloor®-16 Pronto – Strat de sigilare bicomponent, bazat pe rasini acrilice reactive Este un strat de sigilare bicomponent, cu intarire rapida, bazat pe rasini acrilice reactive pentru Sistemul Modular Sikafloor®-Pronto. Domenii de utilizare: – Strat de sigilare pentru straturile e ale Sistemului Modular Sikafloor®- Pronto (suprafete uscate sau aflate la exterior) – Strat de sigilare pentru sapele antiderapante de exemplu din Sikafloor®-81 EpoCem sau Sikafloor®-261 imprastiate cu nisip in exces (suprafete uscate sau aflate la exterior) - Indicat in mod special in industria alimentara - Pentru incaperi umede folositi Sikafloor®-17 Pronto ca strat de sigilare - Pentru acoperirea rapida a rampelor in parcarile supraetajate sau subterane  
 • Sikafloor 356 N –...

  30,84 RON
  Strat de sigilare poliuretanic Sikafloor-356 N Sikafloor-356 N este un strat de sigilare poliuretanic bicomponent, elastic, transparent, cu continut de solventi si finisaj mat. Sigilant mat pentru invelisurile epoxidice netede Sikafloor. Finisaj mat pentru sapele antiderapante si sigilate Sikafloor in zonele de procesare uscate.
 • Sikafloor 155 W N –...

  578,24 RON
  Amorsa epoxidica bicomponenta pe baza de apa Sikafloor®-155 WN Amorsa bicomponenta din rasini epoxidice pe baza de apa, fara solventi, usor si rapid de aplicat. Poate fi folosita ca amorsa si ca promotor al aderentei pe straturi suport bine pregatite ca betonul proaspat; sape cimentoase; beton intarit; acoperiri epoxidice existente pe pardoseli; straturi de nivelare din gama EpoCem si ca amorsa pentru Sikafloor®-81 EpoCem® si Sikafloor®-82 EpoCem®; Sikafloor®-20 PurCem® si Sikafloor®-21; PurCem® daca este necesar; Sikafloor®-Level®-25.
 • Sikafloor 161 – Amorsa...

  113,35 RON
  Amorsa bicomponenta epoxidica, mortar de nivelare si reparatii, strat intermediar Sikafloor®-161 Sikafloor®-161 este o rasina epoxidica bicomponenta, economica, fara solventi, cu vascozitate redusa. Poate fi folosita ca amorsa pe suporturi de beton, sape de ciment si mortare epoxidice, pentru suporturi de la normal la puternic absorbante, amorsa pentru sistemele de sape economice Sikafloor SL VP si Sikafloor 264 VP, liant pentru mortarele de nivelare si reparatii, ca strat intermediar sub Sikafloor. Se poate folosi atat la interior cat si la exterior.