Materiale reparatii-protectii

 • Sika 4a – Aditiv...

  97,88 RON
  Sika®-4a – Aditiv lichid pentru impermeabilizare Este un aditiv lichid pentru impermeabilizare, gata preparat. In amestec cu cimentul se intareste foarte rapid, etanseizand rapid zonele cu infiltratii severe de apa sau actionand ca accelerator de priza pentru mortare. Utilizari: Sika-4 A® este folosit in constructii subterane sau supraterane, pentru: – Etansarea zonelor si rosturilor cu infiltratii de apa, pe suprafete de beton sau piatra – Oprirea scurgerilor sub presiune la tuneluri si galerii, inainte de etansarea principala – Prepararea unor mortare de montaj cu priza rapida – Prepararea unor mortare de lucru cu priza rapida in zone cu umiditate ridicata (puturi, subsoluri, etc)          
 • SikaTop Armatec 110...

  405,54 RON
  Mortar epoxidic tri-component, avand in componenta ciment, folosit ca punte de aderenta si ca protectie armatura. protectia anticoroziva armatura: reparatii structuri beton armat, ca strat de protectie aplicat pe armatura; ca strat protectie armatura preventiva, in cazul structurilor de beton armat, foarte zvelte. Ca punte de aderenta pe beton, mortar sau otel: reparatii sau reprofilari structuri de beton; punte de aderenta aplicat saub sikafloor 83 EpoCem.  
 • Sikadur 32 – Punte de...

  341,03 RON
  Punte de aderenta, pe baza de rasini epoxidice, bicomponenta, fara solventi. Realizarea puntilor de aderenta intre betoanele vechi si cele noi. Punte de aderenta si adeziv pe urmatoarele straturi suport: beton, piatra, mortar, otel, fier, azbociment si lemn. Argumente: realizarea unei legaturi foarte bune intre betoanele vechi si cele noi; nu este sensibila la umezeala; poate fi aplicata si la temperaturi scazute; confera rezistente bune la smulgere, chiar si aplicata pe suprafete umede; poate fi depozitata timp indelungat la 0° C; aplicabila cu pensula, rola sau airless; rezistente mecanice ridicate; uscare fara contractii; amestecare usoara; aplicare usoara; fara solventi.  
 • Sika MiniPack...

  45,71 RON
  Sika® MiniPack Waterproofing – Mortar de impermeabilizare Este un mortar de impermeabilizare monocomponent, gata preparat.   Utilizare: Sika® MiniPack Waterproofing Mortar este special conceput pentru impermeabilizarea si protejarea fundatiilor, peretilor subterani sau partial ingropati, structurilor de retentie a apei, etc. Poate fi aplicat pe beton, zidarie si tencuiala din ciment etc.
 • Sikagard 550 W Elastic...

  481,16 RON
  Sikagard®-550 W Elastic (M) – Dispersie acrilica de protectie pentru beton Este o vopsea monocomponenta elasto-plastica pe baza de dispersie acrilica cu intarire prin expunere la UV si proprietati excelente de acoperire a fisurilor chiar si la temperaturi sub 0°C. Domenii de utilizare: – Protectia structurilor din beton (normal sau BCU), in special a suprafetelor de beton expuse riscului de fisurare. – In lucrari de reparare a betonului, ca strat final elastic de acoperire pe mortarele pentru reparatii si finisari.  
 • Sika 1-...

  79,20 RON
  Sika® -1 este un compus de impermeabilizare lichid, gata preparat, care reactioneaza cu constituentii amestecului de nisip-ciment, blocand capilaritatile si porii din mortar. Pentru mortare cu priza normala. Aditiv utilizat la prepararea in santier a mortarelor si betoanelor cu grad sporit de impermeabilitate, aplicate la interior sau la exterior (tencuieli, sape, fatade, chituri cimentoase pentru rosturi, etc.). Amestecul lichid aditiv + apa se foloseste conform retetelor de preparare (agregat : nisip : ciment : lichid).
 • Sika MiniPack Water...

  59,66 RON
  Mortar de stopare a infiltratiilor de apa, cu priza rapida Sika® MiniPack Water Plug Sika® MiniPack Water Plug este un mortar monocomponent, gata preparat, cu fixare rapida, pentru stoparea infiltratiilor de apa. Domenii de utilizare Sika® MiniPack Water Plug este special conceput pentru: oprirea infiltratiilor si scurgerilor apei in structuri subterane, chiar si sub presiune hidrostatica; se folosete pe beton, piatra si zidarie. Caracteristici / avantaje: usor de utilizat, se amesteca cu apa, se fixeaza rapid, in cateva minute. Nu este spalat de apa, nici chiar la presiune ridicata, iar ambalajul este practic, adecvat pentru aplicatii reduse.
 • Sika Pyroplast T –...

  371,38 RON
  Strat de acoperire peste o acoperire existenta. Daca lemnul a fost tratat anterior este necesara folosirea produsului Sika Pyroplast Wood T Primer. Acesta se foloseste ca amorsa pentru sistemul Sika Pyroplast Wood. 5kg.  
 • Sika MonoTop 614 –...

  122,92 RON
  Sika®MonoTop-614 – Mortar de reprofilare Mortar de reprofilare monocomponent, pe baza de ciment, imbunatatit cu aditivi sintetici si microsilice si armat cu fibre sintetice. Utilizare: In cazul reconditionarilor de betoane, ca mortar de reparatie pe straturile suport din beton, piatra si mortar. Special recomandat pentru straturile groase si reprofilari pe suprafete intinse prin procedeul de torcretare umeda.
 • Sika MonoTop 612...

  110,57 RON
  Sika MonoTop-612 – Mortar de reparatii si reprofilari Material monocomponent, modificat sintetic, pe baza de ciment, avand in componenta Silicafume si fibre de polietilena. Utilizare: Folosit ca mortar de reparatii/ reprofilare, aplicabil pe urmatoarele straturi suport: beton, piatra, mortar. Produs special dezvoltat pentru aplicatii orizontale, cat si pentru aplicatii verticale sau pe tavane. Poate fi aplicat atat mecanic cat si manual, atat pe elemente de constructie solicitate static sau pe structuri solicitate dinamic. Pe suprafete orizontale pot fi facute reparatii pe suprafete mari.      
 • SIKA TOP SEAL 107 –...

  196,75 RON
  SikaTop®Seal-107 (Gri) – Mortar semi-elastic pentru impermeabilizare si protectie Este un mortar bicomponent gata de utilizare, cu modul de elasticitate redus, pe baza de ciment modificat cu polimeri sintetici speciali si microsilice, continand agregate selectionate de dimensiune redusa si aditivi corespunzatori, utilizat pentru impermeabilizarea si protectia betoanelor expuse contactului temporar sau permanent cu apa; impermeabilizarea se poate realiza aplicand produsul in doua straturi succesive, direct unul peste celalalt, sau introducand intre acestea o plasa de armare din fibra de sticla rezistenta la alcali, performantele fiind similare in ambele variante. SikaTop® Seal-107 (Gri) indeplineste cerintele caracteristicilor de performanta ale standardului EN 1504-2.  
 • Sikagard 73 – Emulsie...

  204,43 RON
  Emulsie epoxidica Sikagard®-73 Emulsie epoxidica bicomponenta, folosita pentru impregnarea suprafetelor exterioare din beton si a sapelor. Datorita consistentei sale, este asigurata o buna penetrare a stratului suport. Aplicat pe diversele suprafete din beton, dupa intarire durifica suportul. Caracteristici: penetrare puternica a stratului suport; durificarea stratului suport; imbunatateste impermeabilitatea suprafetelor din beton.