Sigilari si lipiri

 • Sika Boom G Dispenser...

  84,29 RON
  Sika Boom®-G Dispenser – Pistol pentru aplicarea profesionala a spumelor poliuretanice Caracteristici / Avantaje: – Usor de asamblat si folosit – Dozajul este usor reglabil – Aplicare constanta – Foarte usor de curatat (cu Sika Boom-Cleaner)
 • SikaLayer -03 – Folie...

  202,20 RON
  Strat din spuma polietilenica de înalta calitate cu decupari simetrice pentru cordoanele de adeziv, cu proprietati fonoizolante deosebite.  
 • Sika Tack Panel Ivory...

  87,07 RON
  SikaTack-Panel este un sistem pentru lipirea economica si invizibila a panourilor la fatadele ventilate. Sistemul consta din adezivul cu elasticitate permanenta SikaTack-Panel Ivory, banda de fixare Montage Band, adeziva pe ambele fete, utilizata la atasarea panourilor in faza de montare, precum si din produsele complementare de pre-tratare a stratului suport.  
 • Sika Primer 3N –...

  136,55 RON
  Sika Primer-3 N – primer suprafete poroase Amorsa monocomponenta Densitate: 0,98 kg/l Produs monocomponent pe baza de rasini epoxi-poliuretanice, folosit pentru amorsarea straturilor suport poroase (ex. beton), inaintea aplicarii produselor SikaFlex-PU. Aplicare usoara, realizand o aderenta buna la stratul suport, se poate aplica si pe suprafete usor umede. Compus incolor pe baza de rasina epoxidica reactiva,cu continut de solvent Se utilizeaza pe straturi suport absorbante,poroase, usor umede si uscate si pe metale.reactiva,cu continut de solvent
 • Sika Boom Control –...

  39,52 RON
  Sika Boom® Control Spuma poliuretanica profesionala flexibila monocomponenta,pentru pistol folosita la montare ferestre ,usi.Aplicabila la temperaturi scazute intre -10 grade +80 grade ,cu postexpandare mica,izolare termica si fonica eficienta,rezistenta mare la imbatranire.Nu rezista la radiatii UV.
 • Sikasil C – Silicon...

  14,83 RON
  Reparațiile din baie și bucătărie necesită o atenție sporită având în vedere că aici intervine și un aspect igienico-sanitar. Pentru sigiliări rapide și rezistență îndelungată împotriva mucegaiului, folosește sigilantul elastic SikaSil C. Produsul este formulat pe bază de silicon neutru sanitar și are un miros slab.
 • SIKA MULTISEAL – Banda...

  57,83 RON
  In acest caz, folosirea Sika MultiSeal reprezinta solutia ideala. Aceasta este o banda sigilanta autoadeziva pe baza de bitum si cauciuc modificat, laminata pe o parte cu o folie de aluminiu. Sika MultiSeal se foloseste in special pentru sigilarea si repararea infiltratiilor si curentilor de aer la acoperisuri, inclusiv cele metalice, la membranele bituminoase, cat si la fisuri ale constructiei. Banda MultiSeal are partea inferioara bituminoasa, fiind de culoare neagra si cu proprietati auto-adezive. La exterior insa, aceasta este din folie de aluminiu vopsita gri mai sau maro teracota, pentru a se potrivi pe orice suport.
 • Sikaflex 290 DC –...

  47,32 RON
  Adeziv poliuretanic monocomponent, de stemuire a puntii care are rezistenta ridicata la UV, poate fi sablat si este conceput special pt. a stemui punti de tek.  
 • Sika Firesil N –...

  21,22 RON
  Sigilant siliconic cu întărire neutră pentru intarzierea arderii si propagarii focului Sika ®  Firesil-N este un silicon sigilant monocomponent, cu întărire neutră, potrivit pentru etanşări impotriva arderii  atât la interior cât şi la exterior. Sika ®  Firesil-N este potrivit  pentru etanşări în constructii şi în domeniile industriale unde se cer materiale cu proprietăti de intarziere  a arderii si propagarii focului.  
 • Sikagard Teak-Oil –...

  57,52 RON
  Ulei pentru protectia suprafetelor din lemn, cu rezistenta la apa si la razele UV. (balcoane, terase, mobilier de gradina). Nu contine solventi.  
 • SIKA PRIMER 290 DC –...

  133,65 RON
  Se aplica impreuna cu adezivii cu agrementare marina pe substraturi poroase, inainte de lipirea cu adezivi poliuretanici Sikaflex; se aplica pe materiale plastice ca GRP rasini epoxidice, PVC, ABS, lemn; se aplica o singura data.  
 • Sikaflex 11 FC –...

  27,87 RON
  Folosit pentru rosturi cu miscari reduse, rosturi pereti-pardoseala, rosturi perimetrale la usi si ferestre, rosturi lemn-metal, rosturi instalatii de climatizare. Caracteristici: adeziune foarte buna pe majoritatea materialelor de constructii; rezistenta mare de rupere la tractiune; sigilant cu modul de elasticitate ridicat.