Aditivi pentru Betoane

 • Sikaplastiment BV 40 –...

  304,94 RON
  Fluidizant pentru beton de consistenta normala si beton impermeabil Sikaplastiment BV-40 Fluidizant folosit la producerea de betoane, pentru obtinerea unei lucrabilitati crescute, o reducere a raportului apa-ciment, o mai buna omogenizare, fara a da tendinte de segregare. Este folosit pentru realizarea de betoane pompabile, betoane de transport pentru elemente armate si precomprimate.  
 • Sika FS 1 – Aditiv...

  29,85 RON
  Aditiv antiinghet Sika Frostschutzmittel FS 1 Sika Frostschutzmittel FS 1 este un aditiv antiinghet, fara cloruri, economic si sigur, folosit pentru betonari pe timp friguros. Sika Frostschutzmittel FS 1 se preteaza pentru: realizarea de betoane turnate pe timp friguros; betoane pentru reprofilari; sape; elemente din beton. Amestecat in masa betonului are ca efect imbunatatirea lucrabilitatii betonului proaspat, fara o antrenare suplimentara de aer si accelereaza reactia de hidratare a cimentului si implicit procesul de intarire al betonului. Astfel, in cazul betonarilor pe timp friguros, betonul va atinge in scurt timp rezistentele necesare, pentru a rezista la inghet (5 N/mm2).
 • Sika ViscoCrete 20HE –...

  416,10 RON
  Sika® ViscoCrete® 20 HE – Superplastifiant cu eficienta ridicata Este un superplastifiant puternic reducator de apa, folosit in vederea obtinerii unor rezistente initiale ridicate, special creat pentru betonul folosit la realizarea elementelor prefabricate. Sika ViscoCrete -20HE este un superplastifiant de generatie a treia pentru  betoane si mortare. SikaViscoCrete-20HE este recomandata in special pentru beton cu cerinnalta rezistenta initiala, reducere puternica a apei si imprastiere ridicata.. Sika®ViscoCrete®-20HE este folosit in special pentru beton pentru prefabricate, beton cu intarire rapida,beton In situ care necesita timp rapid de dezvelire, beton autocompactant (SCC)
 • Sika Separol AT –...

  86,73 RON
  Sika Separol esteun stimulator lichid fără solventi pe bază de uleiuri minerale, si se poate folosi în cazul cofrajelor din lemn, metal si material plastic.
 • Sikalastic 821 LV –...

  90,04 RON
  Membrana hidroizolanta Sikalastic-821 LV  Sikalastic®821 LV este o membrana pe baza de poliuretan cu intarire rapida, bicomponenta, elastica cu proprietati de acoperire a fisurilor. Sikalastic®821 LV se aplica numai mecanic prin spreiere. Utilizari: membrana hidroizolanta sub asfalt la poduri din beton; membrana hidroizolanta la structuri din beton si pe suprafete de beton necirculabile cu un strat suplimentar deasupra pentru protectie UV; strat de hidroizolatie la parcari. Avantaje: proprietati excelente de acoperire a fisurilor; membrana hidroizolanta cu elasticitate ridicata; nu contine filer; vascozitate redusa; intarire rapida (aplicare cu echipament de spreiere bicomponent).
 • Sikagard 73 –...

  204,38 RON
  Emulsie epoxidica Sikagard®-73  Sikagard® -73 este o emulsie epoxidică foarte fluidă, care datorită consistentei scăzute, penetrează foarte uşor straturile suport cimentoase. După întărire durifică suprafata, prevenind formarea prafului. Sikagard® -73 ca impregnant creşte rezistentele acestuia la gelivitate şi actiunea sărurilor antiînghet.
 • Sikafloor 161 – Amorsa...

  80,13 RON
  Amorsa bicomponenta epoxidica Sikafloor-161  Sikafloor®-161 VP este o rasina epoxidica bicomponenta, economica, fara solventi, cu vascozitate redusa. Domenii de uitilizare: ca amorsa pe suporturi de beton, ape de ciment si mortare epoxidice; pentru suporturi de la normal la puternic absorbante; amorsa pentru sistemele de sape economice Sikafloor SL VP si Sikafloor 264 VP; liant pentru mortarele de nivelare si reparatii; strat intermediar sub Sikafloor; pentru uz interior si exterior. Caracteristici: vascozitate redusa; putere de infiltrare buna; aderenta foarte buna la stratul suport; nu contine solventi; aplicare usoara; timpi de ateptare redusi; multiple domenii de utilizare.
 • Sika VZ 1 –...

  364,74 RON
  Intarzietor de priza Sika VZ-1  Sika VZ1 este un aditiv de beton care se foloseste pentru prelungirea lucrabilitatii betoanelor. Elemente de constructii de dimensiuni mari (exemplu poduri, radiere); betoane de transport cu mentinerea lucrabilitatii; betoane turnate la temperaturi ridicate; torcrete. Amestecat in masa betonului, Sika VZ1 are ca efect: o buna peliculizare a granulelor de ciment; intarzierea reactiilor chimice care conduc la intarirea betonului; scade caldura de hidratare. Astfel betonul obtinut are urmatoarele proprietati: lucrabilitate extinsa; cresterea moderata a temperaturii betonului; timpi indelungati de lucrabilitate, chiar si la temperaturi ridicate.
 • Sika Paver HC 200 –...

  338,26 RON
  Plastifiant SikaPaver HC200 Sika Paver HC200 este un aditiv de beton folosit la productia prefabricatelor, realizate dintr-un ametstec semiuscat. Domenii de utilizare: elemente de pavaj; borduri; inchideri si alte articole pentru gradina si arhitectura peisajului; dale pentru trotuare. Sika Paver HC200 ofera multiple beneficii producatorilor de piese din beton semiuscat: dispersie si distributie eficienta a cimentului, aditivilor si pigmentilor; minimalizarea frecarii intre ciment si agregate (reducerea uzurii echipamentului); antrenare de aer in masa betonului. Astfel amestecul proaspat va avea urmatoarele proprietati: lucrabilitate si compactare crescute; rezistente ridicate in stare proaspata a betoanelor; formarea unui slam la compactare,
 • Sika NB 1 – Antievaporant

  397,16 RON
  Produs de tratare ulterioara pentru suprafete de beton Sika NB1  Sika NB1 este un produs utilizat pentru tratarea ulterioara a betoanelor. Domenii de utilizare: beton rutier, strazi, parcari (Tip: VM); pentru elemente necirculabile (Tip: BM); sape; suprafete de beton orizontale pe care nu urmeaza sa se aplice alte acoperiri; la temperaturi ridicate, radiatie solara intensa, vant puternic dar si in conditii de umiditate relativa scazuta. Pulverizarea unui agent antievaporant pe suprafetele de beton proaspat turnate sau proaspat decofrate este o masura de protectie rationala, pierderea de apa din masa betonului fiind astfel semnificativ redusa.  
 • Sika SB 2 – Spumant...

  423,54 RON
  Spumant Sika SB 2 Sika SB 2 este un spumant universal, folosit pentru realizarea betoanelor usoare cu densitati cuprinse intre 0,4 – 2 kg/dm3prin introducerea unei cantitati de spume in masa betonului. Sika SB2 este folosit pentru realizarea betoanelor usoare avand urmatoarele domenii de utilizare: in special betoane cu densitati de 12 kg/ dm3; izolator termic; strat de egalizare/izolare in cazul constructiilor supra si subterane; ca masa de umplere pentru canale, sahturi, gropi, etc. Folosind pompele SG 70 sau SG S9, se va obtine o spuma stabila dintr-un amestec de Sika SB2, apa si aer. Spuma astfel obtinuta se va introduce in malaxor, peste betonul gata preparat.  
 • Sikapaver AE 300 –...

  413,43 RON
  Reducator al eflorescentelor SikaPaver AE300 Sika Paver AE300 este un aditiv de beton folosit la productia prefabricatelor, realizate dintr-un ametstec semiuscat a caror caracteristica trebuie sa fie atat rezistenta crescuta cat si o suprafata lipsita de eflorescente. Domenii de utilizare: elemente de pavaj (gri/colorate); borduri; inchideri si alte articole pentru gradina si arhitectura peisajului; dale pentru trotuare. Sika Paver AE300 ofera multiple beneficii producatorilor de piese din beton semiuscat: dispersie si distributie eficienta a cimentului, aditivilor si pigmentilor; minimalizarea frecarii intre ciment si agregate (reducerea uzurii echipamentului).