Impermeabilizari

 • Sikaplan WP 1100-20HL...

  238,50 RON
  Membrana din PVC-P pentru hidroizolatii Sikaplan WP 1100-20HL Sikaplan WP 1100-20HL este o membrana de hidroizolatie omogena cu un strat de semnalizare, pe baza de policlorura de vinil (PVC-P). Membrana de hidroizolatie pentru utilizari la tuneluri si structuri subterane. Caracteristici: rezistenta mare la imbatranire; rezistenta mare la intindere si alungire; rezistenta ridicata la impact mecanic; stabilitate dimensionala ridicata; rezistenta la penetrarea radacinilor si micro-organismelor; rezistenta la mediile naturale agresive din apele subterane si sol; adecvat pentru contactul cu apa slab acida (pH scazut agresiv pentru suprafetele din beton).
 • SikaSeal 200 Migrating...

  246,13 RON
  Mortar cimentos de impermeabilizare prin cristalizare SikaSeal-20060 Migrating SikaSeal-20060 Migrating este un mortar impermeabilizant monocomponent, ce contine aditivi de cristalizare migratori care hidroizoleaza betonul. SikaSeal-20060 Migrating se utilizeaza la hidroizolarea suprafetelor din beton orizontale si verticale.
 • Sikadur Combiflex –...

  578,25 RON
  Benzi pentru etansarea rosturilor si fisurilor solicitate hidrostatic, aplicate aparent pe beton si/sau metal, cu ajutorul adezivilor epoxidici. Folia are rezistente deosebite la contact permanent cu apa sau solutii chimice. Benzi utilizate la impermeabilizarea rosturilor si fisurilor existente la: tuneluri, apeducte, centrale hidroelectrice si amenajari hidroenergetice, statii de tratare a apelor uzate, subsoluri si fundatii, rezervoare, piscine etc.
 • Sikaplan WP 1100-15HL...

  655,10 RON
  Membrana din PVC-P pentru hidroizolatii Sikaplan WP 1100-15HL Sikaplan WP 1100-15HL este o membrana de hidroizolatie omogena cu un strat de semnalizare, pe baza de policlorura de vinil (PVC-P). Membrana de hidroizolatie pentru utilizari la tuneluri si structuri subterane. Caracteristici: rezistenta mare la imbatranire; rezistenta mare la intindere si alungire; rezistenta ridicata la impact mecanic; stabilitate dimensionala ridicata; rezistenta la penetrarea radacinilor si micro-organismelor; rezistenta la mediile naturale agresive din apele subterane si sol; adecvat pentru contactul cu apa slab acida (pH scazut agresiv pentru suprafetele din beton).
 • Sikalastic 1 K –...

  286,10 RON
  Sikalastic®-1K este un mortar monocomponent, elastic, armat cu fibre sintetice, pe bază de ciment modificat cu polimeri speciali rezistenţi la alcalii. Produsul conţine agregate selecţionate cu particulă fină şi aditivi specifici, fiind ideal pentru execuţia hidroizolaţiilor sub placările ceramice sau din piatră şi pentru impermeabilizarea suprafeţelor supuse unor eforturi de încovoiere. Sikalastic®- 1K este destinat aplicării cu gletiera netedă, bidineaua sau trafaletul.
 • Sika Primer 490T

  69,32 RON
  Amorsa pentru suprafete lucioase si sticla Sika Primer-490 T Sika Primer-490 T este un promotor de aderenta transparent, monocomponent pe baza de solvent inainte de aplicarea Sikalastic-490 T pe sticla si suprafete ne-absorbante. Amorsa pentru membrana lichida Sikalastic-490 T. Caracteristici: aplicare usoara; intarire declansata de umiditate; straturi suport adecvate: sticla, caramida de sticla, ceramica lucioasa.  
 • Sika 101 Schlaemme –...

  162,24 RON
  Slam pentru hidroizolatii Sika-101® Schlaemme Mortar monocomponent, folosit pentru impermeabilizarea diverselor suprafete umede, inchiderea porilor, pentru a preveni infiltrarea apei freatice. Utilizare La impremeabilizarea peretilor exteriori impotriva umezelii si a apei de infiltratie. La sigilarea porilor, inainte de aplicarea straturilor de beton si rasini epoxidice. La impermeabilizarea peretilor impotriva infiltratiilor de apa in camerele subterane
 • Sika Igolflex N – Masa...

  310,99 RON
  Igolflex® Masa de spaclu flexibila din bitum-cauciuc Igolflex® este o acoperire monocomponenta, flexibila, fara solventi, pe baza de emulsie de bitum – cauciuc. Impermeabilizarea impotriva umiditatii solului si a apelor subterane, a tuturor structurilor de beton, aflate sub nivelul solului.  
 • Sikalastic 152 –...

  339,27 RON
  Sikalastic®-152 Mortar de ciment cu întărire rapidă pentru impermeabilizare flexibilă şi protecţia betonului Sikalastic® -152 este un mortar bi-component armat cu fibră, având coeficient elastic foarte redus, bazat pe ciment modificat cu polimeri speciali rezistenţi la alcalii, conţinând agregate de dimensiune particulară fină şi aditivi adecvaţi pentru impermeabilizarea şi protecţia fundaţiilor expuse la deformaţii prin încovoiere. Sikalastic® -152 este aplicabile în special în medii umede sau în condiţii de temperatură scăzută.    
 • Sika SealTape S –...

  75,51 RON
  Banda speciala flexibila pentru hidroizolare si sigilare Sika® SealTape-S  Banda hidroizolanta elastica cu plasa din polyester pe margini pentru utilizari in incaperi umede si in jurul acestora in combinatie cu mortarele de hidroizolatie(Sikalastic®-150 sau SikaTop® Seal-107). Utilizari: sigilare perimetrala la jonctiunea peretilor cu pardoseala in camere umede cum ar fii bai, bucatarii, balcoane, etc. Sigilare la piscine impotriva infiltrarilor de apa. Sigilarea rosturilor de dilatare, a jonctiunilor verticale si orizontale, rosturilor de conectare si constructie in colturi si in jurul strapungerilor de tevi etc. Pentru aplicari interne si externe.  
 • Sikalastic 490 T –...

  436,28 RON
  Membrana de impermeabilizare lichida Sikalastic-490 T  Sikalastic-490 T este o membrana lichida, monocomponenta, transparenta, lucioasa, pe baza de poliuretan cu intarire in prezenta umiditatii din atmosfera pentru hidroizolatii de lunga durata. Aceasta acoperire de inalta tehnologie este stabila UV si la diferente de temperatura, este rezistenta la alcalii iar dupa imbatranire ramane transparenta si elastica. Utilizari: hidroizolatie, renovare si protectie pentru balcoane si terase; hidroizolatie pentru curti interioare de lumina, sere, luminatoare; protectie impotriva inghetului, dioxidului de carbon si ploii acide.