Protectii anticorozive

 • SikaCor Zinc ZS –...

  158,77 RON
  Produs pe baza de etil silicati de zinc SikaCor® Zinc ZS  Grund monocomponent pe baza de etil silicat , bogat in zinc. Uscare rapida in conditii de umiditate ridicata. Caracteristici: se intareste (usuca) repede; rezistent la abraziune; rezistent la apa, temperatura si intemperii; rezistent la abraziune mecanica.
 • SikaCor Aktivprimer...

  566,34 RON
  SikaCor Aktivprimer Plus Grund aplicabil pe suprafete pregatite manual si mecanic. Uscare rapida si aplicare usoara, grosime mare de strat. Se poate reacoperi cu sisteme finale monocomponente.
 • Sikafloor 29 N PurCem...

  402,52 RON
  Sikafloor®-29N PurCem® – Mortar poliuretanic cu rezistenta mare pentru tencuieli si detalii Mortar cu agregate si ciment, tricomponent, poliuretanic modificat colorat, pe baza de apa, aplicabil pe verticala, pentru lucru la detalii si tencuieli verticale. El are o suprafata finala texturata cu agregate, care ofera o rezistenta deosebita la abraziune, atac chimic si deteriorari mecanice. Se aplica uzual la o grosime de 3 – 9 mm. Domenii de utilizare: – Fabrici de procesare alimente, zone de prelucrare umede sau uscate, congelatoare sau frigidere, zone cu soc termic, din industria alimentara si a bauturilor – Hale de productie din industria chimica - Laboratoare - Ateliere - Adecvat pentru rezistente fizice (Principiul 5, metoda 5.1 din EN 1504-9)
 • Sika Diluant S

  553,25 RON
  Diluant aferent SikaCor® Steel Protect VHS Rapid VP, Sika® Poxitar F, Sika Poxicolor® SW,SikaCor®PUR SW, SikaCor®PUR 1,SikaCor®Zinc PUR
 • Sika Diluant B

  233,54 RON
  Diluant B Diluant aferent SikaCor® 6630 high-solid. SikaCor® Zinc ZS,SikaCor® Aktivprimer Plus
 • Sikagard 905 W –...

  79,23 RON
  Tratament impotriva umiditatii si formarii salpetrului Sikagard 905 W  Sikagard 905 W este o rasina pe baza de apa gata pentru utilizare. Se foloseste impotriva umiditatii si ca strat de impregnare si durificare a suprafetelor. Sikagard 905 W este incolor dupa intarire. Sikagard 905 W previne formarea mucegaiului si dezvoltarii micro-biologice (alge, licheni etc.). Utilizari Sikagard 905 W este utilizat pentru prevenirea aparitiei umiditatiii pe suprafete pe baza de ipsos sau tencuieli cimentoase, pe caramida sau piatra etc. Datorita vascozitatii reduse, penetreaza in profunzime stratul suport si formeaza o bariera impotriva umiditatii. Tratament impotriva formarii salpetrului. Previne aparitia mucegaiului. Tratament impotriva umiditatii si durificator pentru suprafete.