SikaHome

 • SikaHome TileBond...

  15,37 RON
  Adeziv pentru placari ceramice SikaHome® TileBond Ceramic Adeziv standard pentru placari ceramice la interior, cu granulatie extra-fina pentru placari de precizie. Se utilizeaza la aplicare la interior, pentru suprafete orizontale si verticale; pentru toate tipurile de placi ceramice cu dimensiuni cuprinse intre 5×5 cm si 40×40 cm; pentru aplicare pe beton, tencuiala, sapa, gips-carton.
 • SikaHome Insulate...

  28,85 RON
  Adeziv pentru termosistem SikaHome® Insulate Mineral Wool Adeziv pentru termosistem – vata minerala, cu aditivi speciali, pentru aderenta eficienta in 24 de ore. Se utilizeaza la lipirea placilor termoizolante din vata minerala sau EPS; lipirea placilor termoizolante din XPS (cu suprafata profilata); realizarea stratului de protectie armat cu plasa din fibra de sticla.
 • SikaHome TileBond...

  28,75 RON
  Adeziv pentru placari ceramice SikaHome® TileBond Flexible  SikaHome® TileBond Flexible este un adeziv performant pe baza de ciment, fara curgere verticala si cu timp deschis extins. SikaHome® TileBond Flexible preia contractiile si dilatarile suportului determinate de diferentele de temperatura si confera lipire puternica astfel incat sa asigure stabilitatea si durabilitatea in timp a placarii.  
 • SikaHome Insulate...

  15,27 RON
  SikaHome® Insulate Polystyrene – Adeziv pentru termosistem din polistiren, pentru suprafeţe fine, fără fisuri. Domenii de utilizare: – lipirea plăcilor termoizolante din polistiren expandat; – lipirea plăcilor termoizolante din polistiren extrudat (cu suprafaţă profilată); Astfel, pe lângă faptul că cei doi noi adezivi au o aderență puternică pe stratul suport, fixând plăcile termoizolante în numai 24 de ore, aceștia dispun de o permeabilitate ridicată la vapori și de o impermeabilitate crescută la apă, pentru păstrarea capacităţilor termoizolante ale sistemului. De asemenea, cele două noi produse SikaHome asigură și o protecție de durată împotriva șocurilor și au proprietăți mecanice ridicate pentru susținerea plăcilor.
 • SikaHome Level Gypsum

  19,14 RON
  Glet de ipsos SikaHome® Level Gypsum Glet de ipsos pentru interior, pentru finisare fara slefuire. Se utilizeaza la planeizarea straturilor anterioare de tencuiala sau tinci; netezirea straturilor anterioare cu granulatii superioare; repararea defectelor locale ale suprafetelor; pentru aplicatii la interior.  
 • SikaHome TileBond...

  30,25 RON
    Adeziv pentru piatra naturala SikaHome® TileBond Natural Stone  Adeziv pentru piatra naturala pe baza de ciment alb, pentru placaje curate, fara pete. Se utilizeaza la aplicare la interior si exterior, pentru suprafete orizontale si verticale; utilizabil si pentru caramida aparenta, caramizi de sticla, clinker sau placi ceramice; aplicare pe toate suporturile avand ca liant cimentul.  
 • SikaHome Level Cement...

  23,70 RON
  SIKAHOME® LEVEL CEMENT – Glet ultrafin pentru finisarea suprafetelor interioare SikaHome® Level Cement inglobeaza ciment alb, umplutori cu grad marede alb si finete mare de macinare si aditivi pentru lucrabilitate. Este compatibil cu gleturile de incarcare pe baza de ciment alb sau ipsos si cu vopselele in dispersie, tencuielile acrilice si finisajele decorative.   Clasificare: Glet de ciment alb pentru utilizare la interior, conform SR EN 998-1:2011.   Caracteristici: – Pasta ultrafina pentru realizarea de suprafete foarte netede - Finisaj cu grad mare de alb pentru reducerea consumului specific de vopsea - Glet cu rezistenta in medii umede, pentru finisarea peretilor si plafoanelor in bai si bucatarii