Ancorari si Subturnari

 • SikaGrout 314 – Mortar...

  107,70 RON
  SikaGrout®-314 – Mortar expandabil de inalta performanta cu contractii reduse Este un mortar de turnare, mono-component pe baza de ciment, gata de amestecare, cu contractii reduse. SikaGrout®-314 este in conformitate cu principiul consolidarilor structurale -montarea barelor de armatura cu produse de ancorare in conformitate cu cerintele EN 1504-6. Utilizare: SikaGrout®-314 este un mortar de turnare in grosimi de strat cuprinse intre 10 mm si 40 mm. – Recomandat pentru consolidari structurale (principiu 4, metoda 4.2 din EN 1504-9). Montarea barelor de armatura cu produse de ancorare in conformitate cu cerintele EN 1504-6.
 • Sika AnchorFix 2 –...

  74,28 RON
  Sika AnchorFix®-2 – Adeziv de inalta performanta pentru ancorari Este un adeziv bicomponent pentru ancorari, pe baza de epoxi-acrilat, fara solvent si stiren. Utilizari – Ca adeziv de ancorare cu intarire rapida pentru toate tipurile de: – Bare de armatura striata PC 52,PC60 (diametre Ø6 – Ø 25) – Tije filetate din hotel galvanizat sau inoxidabil (diametre M 8 – M 24) – Bolturi si sisteme speciale de fixare In straturi suport cum ar fi: – Beton – Caramida plina – Otel – Piatra naturala dura si Roca    
 • Sika AnchorFix 1 –...

  51,37 RON
  Sika AnchorFix®-1 – Adeziv pentru ancorari cu intarire rapida Este un adeziv sintetic pentru ancorari, bicomponent, pe baza de poliester, fara solvent si stiren. Utilizari – Ca adeziv de ancorare cu intarire rapida pentru toate tipurile de: – Bare de armatura striata PC 52,PC60 (diametre Ø6 – Ø 25) – Tije filetate din otel galvanizat sau inoxidabil (diametre M 8 – M 24) – Bolturi si sisteme speciale de fixare In straturi suport cum ar fi: – Beton – Caramida plina sau cu goluri – Piatra naturala dura si Roca. Inainte de orice aplicatie, compatibilitatea adezivului Sika AnchorFix® cu stratul suport in ceea ce priveste aderenta, rezistenta ancorarii precum si patarea sau decolorarea suprafetei trebuie confirmate prin teste preliminare.
 • SIKAGROUT 318 – Mortar...

  114,24 RON
  SikaGrout®-318 – Mortar expandabil de inalta performanta cu contractii reduse Este un mortar de turnare, mono-component pe baza de ciment, gata de amestecare, cu contractii reduse. SikaGrout®-318 indeplineste toate cerintele din clasa R4 in conformitate cu EN 1504-3. Utilizare: SikaGrout®-318 este un mortar de turnare in grosimi de strat cuprinse intre 25 mm si 80 mm. – Recomandat pentru lucrari de restaurare (Princiu 3, metoda 3.2 of EN 1504-9). Refacerea suprafetelor de beton exfoliate si deteriorate la cladiri, poduri, lucrari de infrastructura si suprastructura. – Recomandat pentru consolidari structurale (principiu 4, metoda 4.4 din EN 1504-9). Cresterea capacitatii portante a structurii de beton prin adaugarea de mortar.
 • Sikadur 42 – Mortar...

  814,65 RON
  Sikadur®-42 HE – Mortar epoxidic tri-component de inalta performanta, pentru subturnari si ancorari Sikadur®-42 HE este un mortar de subturnare epoxidic tri-component, cu performanta si precizie ridicata, rezistent la umezeala, pentru aplicari la temperaturi cuprinse intre +5°C si +30ºC. Utilizari – Pentru subturnari si ancorari de inalta rezistenta: – Tiranti, tije si buloane de legatura – Ancore, conectori – Dispozitive de fixare – Bare de legatura – Balustrade, montanti, stalpi de cale ferata Subturnari pe suprafete de sprijin: – Subturnari de mare precizie pe suprafete de reazem – Fundatii de masini usoare si grele, inclusiv utilaje cu vibratii mari, motoare, compresoare, pompe, prese, etc.
 • Sika AnchorFix 3+ –...

  74,18 RON
  Sika AnchorFix®-3+ – Adeziv bi-component de inalta performanta pentru ancorari Este un adeziv pentru ancorari, bi-component pe baza de rasina epoxidica, tixotropic, fara solvent. Utilizari – Pentru fixarea ancorelor in: Lucrari structurale: – Bare de armatura la constructiile noi si la reabilitari – Tije filetate – Bolturi si sisteme de fixare speciale Lucrari de instalatii (incalzire,sanitare,ventilare, etc) – Ancorarea suportilor si consolelor de sustinere pentru tevi, conducte si echipamente Lucrari de tamplarie si confectii metalice: – Fixarea balustradelor, consolelor si suportilor – Fixarea grilajelor – Fixarea tocurilor la usi si ferestre In urmatoarele straturi suport: – Beton, Piatra naturala dura si piatra reconstituita, Roca, Caramida plina sau cu goluri, Otel si Lemn.  
 • SikaGrout 311 – Mortar...

  107,76 RON
  SikaGrout®-311 – Mortar expandabil de inalta performanta cu contractii reduse Este un mortar de turnare, mono-component pe baza de ciment, gata de amestecare, cu contractii reduse. SikaGrout®-311 este in conformitate cu principiul consolidarilor structurale – montarea barelor de armatura cu produse de ancorare in conformitate cu cerintele EN 1504-6. Utilizare: SikaGrout®-311 este un mortar de turnare in grosimi de strat cuprinse intre 3 mm si 10 mm. – Recomandat pentru consolidari structurale (principiu 4, metoda 4.2 din EN 1504-9). Montarea barelor de armatura cu produse de ancorare in conformitate cu cerintele EN 1504-6.
 • Sikagrout 212 – Mortar...

  89,15 RON
  Mortar pentru subturnari cu contractii compensate SikaGrout-212 SikaGrout-212 este un mortar de turnare expandabil, cu contractii reduse, monocomponent pe baza de ciment, gata de amestecare. Utilizat pentru: lucrari de subturnare; placi de baza la masini si utilaje; ancorarea barelor de armatura; suprafete de sprijin pentru elemente prefabricate din beton; umplerea cavitatilor si a golurilor; fixarea stalpilor.