Sikabond

 • SikaBond T8 – Adeziv...

  422,65 RON
  Hidroizolare si lipire intr-un singur produs – SikaBond® T8 este un adeziv elastic, folosit pentru impermeabilizarea pardoselilor placate cu placi ceramice. SikaBond® T8 realizeaza un strat hidroizolant lipind placile ceramice pe beton, sape si chiar pe placari ceramice existente. Destinat balcoanelor, bucatariilor, bailor si altor zone expuse actiunii apei.  
 • SikaBond AT Metal –...

  32,26 RON
  SikaBond® AT-Metal este un adeziv pentru utilizare la interior si exterior, folosit la lipirea si sigilarea elementelor de metal de la fatade si acoperisuri, invelitorilor pentru acoperisuri, lipirea placilor de acoperire, tablelor, imbinărilor luminatoarelor, panourilor metalice de tip sandvis etc. Nu este nevoie de folosirea in prealabil a unui decapant, pentru pregatirea suprafetei. Ideal pentru reparatiile la acoperisurile din tabla.
 • SikaBond T45 – Adeziv...

  494,35 RON
  SikaBond®-T45 este un adeziv poliuretanic monocomponent, usor de aplicat, pentru lipirea pe intreaga suprafata a pardoselilor din lemn. SikaBond®-T45 este recomandat in mod special pentru pardoselile din lemn fara nut si feder (ex: lamele de parchet,parchet industrial si parchet mozaic) si pentru parchetul stratificat .
 • SikaBond T2

  52,26 RON
  SikaBond® T2 este un adeziv pentru constructii cu rezistenta ridicata. Este indicat pentru lipirea glafurilor la ferestre, a pragurilor, treptelor, plintelor, placilor de baza, profilelor de protectie, panourilor de mascare, panourilor indicatoare, elementelor prefabricate etc., atat la interior si la exterior.  
 • SikaBond T54 FC –...

  28,61 RON
  SikaBond T54 FC este un adeziv poliuretanic monocomponent elastic, usor de aplicat, pentru lipirea pe intreaga suprafata a pardoselilor din lemn. SikaBond®-T54 FC este recomandat pentru lipirea parchetului masiv,parchetului dublu si triplu stratificat,lamelelor de parchet,parchetului mozaic, si in mod special pentru lemnul problematic cum ar fi fagul si bambusul.  
 • SikaBond T52 FC –...

  28,08 RON
  SikaBond®-T52 FC este un adeziv poliuretanic elastic mono-component, fara solventi, cu intarire rapida, pentru lipirea parchetului masiv, lamele sau triplustrarificat. SikaBond®-T52 FC este parte componenta a sistemului Sika® AcouBond.  
 • SikaBond AT Universal

  29,02 RON
  Asa cum ii spune si numele SikaBond® AT-Universal este un adeziv pentru utilizare la interior si exterior, folosit pentru lipirea oricarui material. Marele sau avantaj este acela ca are o adeziune puternica pe multe straturi suport, cum ar fi PVC dur, GFRP, lemn, material ceramic, tigla, caramida, beton, aluminiu, otel inoxidabil etc, fara a necesita tratare in prealabil.  
 • SikaBond FoamFix –...

  33,52 RON
  SikaBond® FoamFix este o spuma poliuretanica aplicabila cu pistolul, destinata lipirii placilor de polistiren expandat si extrudat, a placilor din gips-carton, a panourilor sandwich sau OSB pe diverse substraturi (beton, caramida, bitum, etc), in interior sau exterior.