Sika Ceram

 • Sika Ceram 105 –...

  24,05 RON
  Sika Ceram-105, un adeziv semi-flexibil pe bază de ciment, este recomandat pentru utilizarea pe suporturi fără variaţii dimensionale, la pereţi şi pardoseli la interior sau exterior şi chiar pe suprafeţe în contact permanent cu apă, fiind disponibil în varianta de culoare gri.  
 • Sika Ceram CleanGrout...

  40,09 RON
  Mortar pe baza de ciment pentru rosturi SikaCeram® CleanGrout Sika® Ceram CleanGrout este un chit de rosturi monocomponent, compus din cimenturi foarte rezistente, silicon/quarturi selectate si aditivi specifici, pentru chituirea rosturilor cu latimi intre 1 si 8 mm. Continutul de aditivi din material confera protectie activa impotriva mucegaiului, bacteriilor si ciupercilor, care ar putea pata si deteriora chitul. Noul sistem de colorare stabilizeaza nuanta de-a lungul timpului, prevenind decolorarea. Utilizand Sika® Ceram CleanGrout se obtin rosturi rezistente la apa, ceea ce ofera posibilitatea utilizarii produsului la aplicatii precum rezervoare de apa, piscine etc.
 • SikaCeram LatexGrout –...

  24,30 RON
  Latex sintetic pentru chituri de rosturi pe baza de ciment SikaCeram® LatexGrout Emulsie pe baza de apa, din rasini sintetice si aditivi specifici, care se foloseste in loc de apa la amestecarea produselor din gama Sika® Ceram (Sika® Ceram SmallGrout, Sika®  Ceram MediumGrout, Sika®  Ceram LargeGrout, Sika® Ceram CleanGrout), pentru rosturi solicitante de etanseitate perfecta, rezistenta mare si porozitate si absorbtie reduse.
 • Sika Ceram 205 –...

  38,43 RON
  Sika Ceram-205, un adeziv flexibil de înaltă rezistenţă, special pentru toate tipurile de plăci ceramice cu dimensiuni mici şi medii, cât şi pentru piatră naturală sau plăci termoizolante. Sika Ceram-205 se utilizează la interior şi exterior, pe orizontală sau verticală. În plus, soluţia recomandată de specialiştii Sika este ideală şi pentru placări peste gresia sau faianţa deja existentă, dar şi pentru lipirea pardoselilor încălzite. Sika Ceram-205 poate fi folosit cu succes şi în cazul amenajării teraselor sau finisării faţadelor.Produsul are o flexibilitate ridicată, având avantajul de a nu aluneca atunci când se aplică pe suprafeţe verticale. De asemenea, are un timp deschis extins şi este rezistent la îngheţ.
 • Sika Ceram 255...

  52,76 RON
  SikaCeram-255 StarFlex – Adeziv monocomponent pe baza de ciment Sika® Ceram-255 StarFlex este un adeziv monocomponent pe baza de ciment, cu rezistente ridicate, agregate selectionate de siliciu si cuart si aditivi speciali. Stratul de adeziv are proprietati de deformabilitate ridicate si se poate aplica in grosimi de pana la 15 mm. Se recomanda pentru lipirea gresiei portelanate, a pietrei naturale pe fatade, a placajelor ceramice peste sisteme de incalzire in pardoseala, la piscine si in domeniul industrial.