Sikadur Combiflex – Banda pentru etansarea rosturilor si fisurilor solicitate hidrostatic

Benzi pentru etansarea rosturilor si fisurilor solicitate hidrostatic, aplicate aparent pe beton si/sau metal, cu ajutorul adezivilor epoxidici. Folia are rezistente deosebite la contact permanent cu apa sau solutii chimice. Benzi utilizate la impermeabilizarea rosturilor si fisurilor existente la: tuneluri, apeducte, centrale hidroelectrice si amenajari hidroenergetice, statii de tratare a apelor uzate, subsoluri si fundatii, rezervoare, piscine etc.
578,25 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Product Description

Banda Sikadur®-Combiflex®

Banda gri
Densitate: 1,55 kg/mp/ 1mm grosime
Subst.de baza: hypalon

Utilizare

Sistem pentru impermeabilizarea rosturilor solicitate hidrostatic, pentru rosturi subdimensionate. Folia are proprietati deosebite, rezistenta la intemperii si solicitari chimice. Sistem folosit la impermeabilizarea rosturilor si fisurilor in constructii subterane (tunele), benzinarii, realizand legaturi intre metal, tuburi din beton etc.

Caracteristici

Instalare usoara

Atat pentru suprafete uscate de beton cat si umede

Permanent rezistent la apa

Rezistent la intemperii si la apa

Film prezentare

Fişă Tehnică

 

Referinte specifice