Sikagard 703 W – Emulsie de impregnare hidrofobizanta

Material de impregnare hidrofobizant pentru fatadele cladirilor Sikagard®-703 W Microemulsie pe baza de silicon/siloxan, cu o capacitate mare de penetrare a stratului suport. Folosita pentru impregnarea elementelor de zidarie, beton, ofera protectie impotriva precipitatiilor, a umezelii si sarurilor antiinghet. Reduce suctiunea capilara, reducand absorbtia substantelor nocive, fiind rezistenta la alcalini. Are o buna rezistenta chimica la saruri si la apa. Caracteristici: coeficient ridicat de impermeabilitate la apa; permite stratului suport sa respire (permeabil la vapori); imbunatateste rezistenta la captarea murdariei si reduce cresterea ciupercilor, algelor si lichenilor; ecologic, pe baza de apa.
58,01 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Product Description

SIKAGARD®-703 W
Material de impregnare hidrofobizant pentru fatadele cladirilor

 

Densitate: 0,90 kg/dmc
Subst.de baza: silicon-siloxan
Consum: 0,15 – 0,2 kg/mp emulsie
0,03 – 0,10 kg/mp concentrat

 

UTILIZARE
Microemulsie pe baza de silicon/siloxan, cu o capacitate mare de penetrare a stratului suport. Folosita pentru impregnarea elementelor de zidarie, beton, ofera protectie impotriva precipitatiilor, a umezelii si sarurilor antiinghet. Reduce suctiunea capilara, reducand absorbtia substantelor nocive, fiind rezistenta la alcalini. Are o buna rezistenta chimica la saruri si la apa.

CARACTERISTICI
Coeficient ridicat de impermeabilitate la apă
Permite stratului suport să respire (permeabil la vapori)
Îmbunătăteste rezistenta la captarea murdăriei si reduce cresterea ciupercilor, algelor si lichenilor
Ecologic, pe bază de apă
CULOARE
Lichid galbui

AMBALAJ
Bidon 2 l
Bidon 5 l
Bidon 20 l

Referinte specifice