Sika MonoTop 910 – Mortar Modificat Sintetic

Punte de aderenta si protectie anticoroziva pentru armaturi Este un produs monocomponent pe baza de ciment, cu continut de silica fume, modificat polimeric, utilizat ca strat de acoperire cu rol de punte de aderenta si de protectie pentru armaturi. Sika® MonoTop®-910N indeplineste cerintele standardului EN 1504-7. Utilizare: – Adecvat utilizarii ca punte de aderenta (amorsa) pe beton si mortar si ca protectie anticoroziva pentru armaturi. Recomandat pentru reconditionarea si protectia elementelor constructive din beton simplu, beton armat, zidarie de caramida sau de piatra, a structurilor hidraulice si a statiilor de tratare a apei, a lucrarilor de infrastructura feroviara, rutiera si de arta (poduri, podete, tuneluri, viaducte, etc.).  
140,36 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Product Description

SIKA® MONOTOP-910
Mortar modificat sintetic

Densitate: 2,0 kg/dmc-stare umeda
Subst. de baza: ciment
Consum: 1,7 kg Plv/mp/mm strat

 

UTILIZARE
Mortar pe baza de ciment, folosit atat ca punte de aderenta, cat si ca protectie anticoroziva aplicata pe armatura curatata a elementelor de reparat. Este parte a sistemului de reparatii Sika. Aplicabil cu rola, pensula, airless.

CARACTERISTICI
Aderenta extraordinara pe otel si beton
Efect puternic de blocare a apei si clorurilor
Buna rezistenta mecanica
Insensibil la umezeala
CULOARE
Pulbere gri

AMBALAJ
Sac 25 kg

Referinte specifice