Sikagard 680 S – Rasina Acrilica

Sikagard®-680 S – Acoperire de protectie pentru beton Este o acoperire monocomponenta cu continut de solventi, pe baza de rasini meta-acrilice, rezistenta la conditii climatice, alcali si imbatranire. Este disponibila in varianta incolora sau in diverse culori si este destinata utilizarii pe substraturi minerale, incluzand beton si alte suprafete cimentoase. Domenii de utilizare: Protectia si conservarea betonului, a altor materiale cimetoase de constructii si elemente de infrastructura. – Sikagard®-680 S incolor: Materialul incolor dupa uscare devine lucios, adecvat ca reimprospatare si acoperire de protectie pentru betonul cu agregate aparente.
25,59 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Product Description

SIKAGARD®-680 S
Rasina acrilica

 

Densitate: 1,0 kg/l
Subst. de baza: acrilat

 

UTILIZARE
Rasina acrilica monocomponenta, avand in compozitie solventi, folosit pentru protectia betonului impotriva carbonatarii si a infiltratiilor de apa. Suprafata realizata este deschisa difuziei de vapori.

Caracteristici / Avantaje:
– Sikagard®-680 S asigura o rezistenta excelenta la factorii climatici avand ca baza rasina meta-acrilica si solventi cu evaporare rapida.
– Datorita proprietatilor rapide de uscare, acoperirea devine rezistenta la ploaie in timp scurt
– Nu modifica textura caracteristica a suprafetei betonului.
– Sikagard®-680 S protejeaza betonul impotriva influentelor atmosferice agresive, sub forma de saruri sau gaze, care pot penetra in beton.
– Rezistenta foarte mare la difuzia dioxidului de carbon, reducand prin aceasta, considerabil, adancimea si viteza procesului de carbonatare a betonului
– Permeabilitatea la vapori de apa nu este afectata.
– Colectarea murdariei se reduce, betonul nefiind decolorat de ploaie
– Adecvat ca tratare ulterioara a betonului proaspat in lucrarile de constructii civile.
Aspect si culoare: Incolor – lichid transparent; Colorat: poate fi furnizat in aproape orice nuanta de culoare
Ambalare: Incolor: galeata de 20 kg;

Colorat: galeti de 12.5 si 30 kg.

Referinte specifice