Sika Repair 13 – Mortar de Reparatii

Sika Repair® 13 – Mortar de reparatie Este un mortar de reparatie pe baza de ciment, cu continut de silicafume, modificat polimeric, armat cu fibre sintetice, monocomponent si rezistent la sulfati. Utilizare: Sistemul Sika Repair este utilizat in principal la reconditionarea betonului expus actiunii agentilor climaterici si permanent sau temporar submersat. Se recomanda a fi utlizat in special la refacerea betonului din structurile hidraulice, cladiri industriale, statii de tratare a apei si din alte structuri de beton expuse unei agresiuni puternice a sulfatilor. Sika Repair® 13 este utilizat la renovarea/ repararea betonului, in special in aplicatii pe suprafete verticale si tavane. Se aplica pe puntea de aderenta Sika Repair 10.
109,58 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Product Description

SIKA REPAIR® 13
Mortar de reparatii

 

Densitate: 1,45 kg/dmc ( Plv.)
Subst.de baza: ciment
Consum: 1,95 kg/mp/mm

 

UTILIZARE
Mortar de reparatie monocomponent, pe baza de ciment, modificat sintetic avand in componenta atat Sikafume, cat si fibre sintetice. Are rezistente la sulfati.

CARACTERISTICI
Nu este toxic, utilizabil numai dupa adaugarea apei
Aderenta excelenta pe beton si otel
Buna rezistenta la penetrarea apei si clorului
Rezistente mecanice bune
CULOARE
Gri

AMBALAJ
Sac 25 kg

Referinte specifice