SikaHome Level Cement – Glet Finisare

SIKAHOME® LEVEL CEMENT – Glet ultrafin pentru finisarea suprafetelor interioare SikaHome® Level Cement inglobeaza ciment alb, umplutori cu grad marede alb si finete mare de macinare si aditivi pentru lucrabilitate. Este compatibil cu gleturile de incarcare pe baza de ciment alb sau ipsos si cu vopselele in dispersie, tencuielile acrilice si finisajele decorative.   Clasificare: Glet de ciment alb pentru utilizare la interior, conform SR EN 998-1:2011.   Caracteristici: – Pasta ultrafina pentru realizarea de suprafete foarte netede - Finisaj cu grad mare de alb pentru reducerea consumului specific de vopsea - Glet cu rezistenta in medii umede, pentru finisarea peretilor si plafoanelor in bai si bucatarii  
23,70 RON
cu TVA
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Product Description

SikaHome Level Cement, un glet de ciment alb pentru finisarea suprafetelor interioare foarte netede, permeabil la vaporii de apa.

Fiind compus din ciment alb, umplutori cu grad mare de alb si finete mare de macinare si aditivi pentru lucrabilitate, gletul este compatibil si cu vopselele in dispersie, tencuielile acrilice si finisajale decorative. Mai mult, pentru obtinerea unei suprafete unitare, SikaHome Level Cement ofera un finisaj cu grad mare de alb ceea ce contribuie si la reducerea consumului specific de vopsea.

Iar avantajele acestui produs nu se opresc aici! Datorita compozitiei sale, SikaHome Level Cement este recomandat si pentru finisarea straturilor de tencuiala sau glet inainte de vopsitorie, pentru chiturirea finala a straturilor anterioare de glet, precum si pentru reparatiile defectelor locale ale suprafetelor.

Referinte specifice